Lamborghini huren

 
Lamborgini Gallardo, laat uw dromen uitkomen! (tijdelijk niet beschikbaar)


     

TECHNISCHE INFO:

Cilinderinhoud:
Motor:
Vermogen:
Acceleratie 0-100 km/uur:
Topsnelheid:

 

 

 

 

4961cc
V10
512 PK
4,2 seconden
300 km/uur


Lamborghini huren, huur Lamborghini , Huur Galardo, huur Lamborghini Galardo, trouwauto huren, trouwvervoer, huren Galardo, huur cabrio, cabrio huren, auto huren veghel, auto huren brabant, auto huren nederland, auto huren noord brabant

Lamborghini... Zorgt voor emotie en adrenaline!
Lamborghini... Sublieme acceleratie
Lamborghini... Eén van de snelste auto's ter wereld
Lamborghini... Droom niet langer, laat uw dromen uitkomen!

   

Spelregels Lamborghini Gallardo rijden:
De Lamborghini is één van de meest extreme auto's onder de sportwagens. De stier van Lamborghini staat voor kracht en agressie. Eigenschappen die alle Lamborghini's met elkaar delen. Het rijden in deze auto is een unieke ervaring die u met geen enkele andere auto meemaakt! Wie droomt er niet van om ooit in deze supercar te mogen rijden.
- Zelf rijden onder begeleiding van een ervaren instructeur: 30 minuten, 60 minuten of de hele dag.
- Huren als blikvanger bij een openingen of jubileum, op een evenement of beurs.
- Huren als droomauto voor een trouwerij

Spelregels Lamborghini Gallardo rijden:

Voor deelname aan het Lamborghini rijden is een volwaardig rijbewijs B verplicht en dient de deelnemer minimaal 18 jaar oud te zijn. U tekent voor aanvang van de rit een deelnemersverklaring Op de Lamborghini Gallardo is een eigen risico a € 2500,- van toepassing.
U wordt begeleid door een professionele instructeur. Samen rijdt u over de openbare weg een mooie uitgestippelde route, waarbij u voldoende mogelijkheden krijgt om zelf de eigenschappen en capaciteiten van de Lamborghini te ontdekken!

Locaties Lamborghini Gallardo rijden:

Locaties Nederland:
Drachten/Leeuwarden, Assen/Groningen, Zwolle/Meppel, Utrecht, Almere, Huizen, Hilversum, Moordrecht, Haarlem, Alkmaar, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Weert, Maastricht, Hengelo, Arnhem/Nijmegen, Rijssen, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Lelystad en Sneek.

Locaties België:

Antwerpen/Anvers, Bergen/Mons, Brussel/Bruxelles, Gent/Gand, Heusden/Zolder, Kortrijk/Courtrai, Namen/Namur en Spa.

Locaties Duitsland:
Berlin, Bielefeld, Bonn, Bremen, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Koln, Leipzig, Mannheim, Munchen, Nurnberg, Oberhausen, Osnabruck, Stuttgart en Kassel.